Χριστίνα Γαλάνη

Σπούδασε ψυχολογία στην Αθήνα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, και ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό της στην Εργασιακή Ψυχολογία (MSc in Occupational Psychology), στο University of Nottingham της Μεγάλης Βρετανίας. Είναι πιστοποιημένη ως Εκπαιδεύτρια Γονέων από την Gordon International (P.E.T. 2018) και ως Coach από τον ICF (Solution Focused Coaching, Solution Surfers)

Έχει εργαστεί για 12 χρόνια σε πολυεθνικές εταιρίες ως Διευθυντρια HR και ομάδων Εξυπηρέτησης Πελατών, ενδυναμώνοντας, και καθοδηγώντας πολλούς ανθρώπους στο να βρουν και να αξιοποιήσουν τις κινητήριες δυνάμεις τους.

Ως ψυχοθεραπεύτρια και coach εργάζεται με άτομα, ζευγάρια αλλά και ομάδες- ενώ συνεργάζεται επίσης ως σύμβουλος ψυχολόγος με ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια. Η θεραπευτική της προσέγγιση επικεντρώνεται σε μια εμπλουτισμένη μορφή της Συστημικής Ψυχοθεραπείας η οποία ονομάζεται SANE – System Attachment Narrative Encephalon®. Πρόκειται για μια σύνθεση της Συστημικής Προσέγγισης με τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού, τις αρχές της αφηγηματικής ψυχολογίας και τα σύγχρονα ευρήματα στον τομέα των νευροεπιστημών.

Ως εκπαιδεύτρια σε στελέχη εταιριών και οργανισμών, ειδικεύεται σε projects ανάπτυξης ηγετικών δεξιοτήτων, επικοινωνίας, αλλά και Συναισθηματικής Νοημοσύνης, ψυχικής ανθεκτικότητας και διαχείρισης στρες.